" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

Muhammad Iylia bt Hashim





Adek yg suke maen maen :)}
Friday, 22 July 2011 | 07:15 | 0Comment

Assalamualaikum :) hey you :) semalam dpt jugak lepas rindu kat Iylia. jalan jalan 5 minit pon tapelah. dan semalam dea buad cute-cute dea. rase cm na bgy penampar jea --' pastu halau aku balik kelas . kejam gile. lelaki , biaselah. tp naseb lah sayang kau --' eh eh ? da melalut jauhh dri tajuk.

Okey , ni nak cite ni *excited excited*. ade budak seekor ni yg suke buat aku blurr --' name dea IRFAN. aku penat penat la tulis nak tnye dea, nnty dea cakap "OUH". budak ni lahh. Hey Hey, na thu ta :) dea tnye aku


"akak , adeq comel ke ?"


aku cakap lah "yea", sebab dea mmg ternyata nye comel. pastuu , dea cakap


"ye ke ? ta suke lah jadi comel . nnty ramai org kacau. nnty awek cemburu"


HAHA. mengarot je budak nie --' time nie aku gelak guling guling. tp betol jugak dea cakap. lagu cemburu lagi sayang. maybe sebab aku kuat cemburu ngan Iylia , aku makin sayang kat dea :) tp mmg best lah chat ngan budak nie. suke hiburkan hati aku time aku tngh bosan. Thanks adeq :) 

na tngok mcm mane kecutean dea ?

Taken by : Rabiatul Adawiyah