" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

Muhammad Iylia bt Hashim





Best kan buat mcm tuh ?}
Monday, 18 July 2011 | 18:53 | 0Comment

Assalamualaikum :) jawab jawab . dose tau . dyla tngah puase :) 4 days more . perghhh berturut pula tuh . tu lah sape suruh tngguh . kan da kne berturut turut . okey , lari tajuk .ERM . geram gila sape yg buat story pasal aku kiss balak aku --' bodo ke ? ke da panas bontot tade gosip baru . mmg macam sial la lu . na buat cite agak agak lah . aku da cakap da aku ta buat . ta na percaye . adoii . baik korang belajar lah weyh . bagi pandai skit . keje na gosip gosip je . ape ? kau dapat duit ke buat bende cam tuh . bape banyak kau kumpul buat cite mcm tuh ? da kire kaye lah tu .kalo jumpe na buat muke mintak sepak kaki je kan ?  aku mmg da hilang sabar . tp aku bukan mcm dyla yg dulu . tp aku ta takot lah kalau kau na sebar sebar sebab aku mmg ta buat . kau na cakap pape pun aku dah ta kesah . ta perlu lah perempuan --' aku suggest kau behenti lah buat bende bende cam ni . sebelum kau kne kutuk lagi teruk . baik kau pegi belajar . eh ? okey aku doakan kau jadi org berjaya :)