" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

Muhammad Iylia bt Hashim





Sume sudah jelas :'(}
Saturday, 13 August 2011 | 16:06 | 0Comment

Assalamualaikum :'(
Alhamudullilah , baru habis bersahur :) Harap dapat bertahan la smpai maghrib nie . Amin . Hurm :( Da 2 hari aku sedih bhaii --' ntah la . makin hari makin menjadi perangai kau yg "gatal" tuh . Serious aku mmg ta paham ngan perangai kau weyh . Kau selalu lebihkan orang lain dari aku . Aku ibarat tiang lampu , yg bagy cahaya bile org perlukan . Same gile mcm aku . Bile pompan tuh ta lyn kau , kau mintak kasih sayang dari aku. Then , bile pompan tu lyn kau , kau senang-senang je lupekan aku . Act , aku mmg suke bile kau buad aku mcm tuh #kepalehotakkau , kfine.  Hurm , aku pon ade hati dan perasaan la weyh . Kne jage jugak :( Kalau da ta suke ,cakap je  
"ayg , kite clash"

Senang kan ? Ta payah na buad aku rase mcm org gile #sikitagynakmasokhospitalTR. Erm , dekat wall kau penoh dengan minah tuh . Fine aku jealous . Dah lame da weyh aku simpan perasaan nie , sampai setiap kali aku bukak wall kau je aku nanges . Sebab aku da ta tahan . Rase mcm hati aku kne kikis . Ya Allah , cume Allah je yg thu mcm mane perasaan aku mase tuh . Keputusan sumenye dekat kau . So, kau pikir lah baik-baik .

p/s : Thanks Kak Ain sebab tenangkan dyla malam semalam :) Kalau ta , Dyla maybe jadi  orang bodoh yg ta thu pape un :) Thanks memahami dyla :)