" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

Muhammad Iylia bt Hashim





Padan muke kau :)}
Thursday, 18 August 2011 | 07:36 | 0Comment

Assalamualaikum :)
Haip -- sedih na cite nie . Sebab nie berkaitan mait tait dait fait qait dengan keputusan Ujian Selaras 2 arituh . HAHA , nape ? sebabbbb , MARKAH AKU MENURUN GILE BHAII #ambekkau . Haip , ape na jadi lahh kau . Tu lahh memanjang FB , BLOG , FB , BLOG . pastu keputusan kau pon mcm FB , BLOG kan ? kau suke kan  ? bagoslah --' #marahdirisendiri . nie pon ta bagi tahu mak aku yg ade ujian . kalau tahu mahu nye aku jadi ayam panggang weyh . 

Serious aku rase na menanges bile dpt kertas tuh . yg A , B aku okey , tp bile pegang kertas yg C ,D pehh mcm na buad bola sepak takraw je --' Dapat kertas periksa math , ain yg kat sebelah buad hujan :) pastu dpt kertas science myra yg kat sebelah kiri buad banjir , pastu dpt kertas sejarah aku plak yg buad ribut petir --' HAHA . sejarah terok gile bhaii 15/50 ? HAHA . rase cm na mati kan ? haraplah folio tu bantu ckit supaya ta gagal --' Amin :) 

Okey :) lepas nie aku na serious , tade na tido time sejarah da --' da na final year exam weyh :) cube baiki balik lahh . beria lah tulis kat fb "ta na layan fb sampai habis sekolah" ? ape tuh ? kau online jugak --' tapelah . kau mmg sehati sejiwe ngan FB , BLOG --' just fokus kat sekolah --' jgn na kluar kelas je . da la setiap hari dlm buku pnp tuh name kau kne letak K= keluar tanpe kebenaran . haipp --' dahdah , makin panjang . k bye :)


KEPUTUSAN UJIAN SELARAS  2 BERADA DI SIDEBAR :) HARAP MAKLUM