" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

Muhammad Iylia bt Hashim





Sykr A'man Supian}
Friday, 26 August 2011 | 23:45 | 0Comment



Assalamualaikum :)
Halo , selamat sejahtera , selamat pagi , petang , malam :) Hai Hai Hai #napeakuexcitedsangat? HAHA , adelah satu kejadian berlaku tnpe diduga :) mane bole bgythu . ngee ~~

Okey , nmpk mamat atas nie ? ade mcm Shah Rukh Khan ? Salman Khan ? HAHA . tade ? tp mcm Syakir Aiman ? ehh , betol lahh . Na tahu sape dea nie ?

Diberi nama Syakir Aiman bin Supian oleh ibubapa dea . Muda setahun dari aku :) tapi dea layan aku mcm tua 2 tahun jea :) Baik dan otak gile gile :) Sweet . First tempat dea jejaki di Manjung . Stay Sitiawan :) dekat je kan ? bole jumpe . heeeeee #dahdyla . Nie yg paling aku suke :) dea lahir 27 July , aku lahir 30 July . Dekat gile , tu namenye jodoh . waaa ~ #dylanakmati? Tinggi , Berat ? err , ta perlu tahu kot :)

Okey , mcm mane kenal ? lupelahh , rase nye mase aku "thanks" kat dea sebab add . maybe ? then , mule lah sesi kenal mengenal :) aku ngat dea nie form 3 . Aha , rupenye form 1 . So, lame lame . jadilah lah Adeq Akak kan . Mmg dea je lah yg selalu teman aku time aku boring , buad aku happy :) pastu bagi otak aku gile gile . Mmg wall aku penoh ngan name Sykr A'man Supian je lah .

Tibe tibe , dea bgy thu perasaan dea :) aku pon terkejot mcm berok , berok pon ta mcm aku tau :) hee ~~ Dea tetibe IM aku , ckp "kak , sebernanye i love u xD " . aku ngat dea maen maen lah --' rupenye serious . aku da blurrr da time tuh :) ta thu na ckp ape .kfine .  dahdah . sampai sini je lah . dea ta saba na bace

Nanty bilebile kite keluar lah yea :) Bye Syakir , Akak sayang Adeq
#ta panjang pon ,yg lame tu tngok tb . hee ~~