" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

Muhammad Iylia bt Hashim





Happy Birthday Iylia}
Friday, 9 September 2011 | 05:25 | 0Comment


Happy Birthday to you 
Happy Birthday to you
Happy Birthday to you , Iylia
Happy Birthday to you

Assalamualaikum
Heehe :) Happy Birthday Iylia. Dah 16 tahun :) 3 Sept :) sekarang dah 9 Sept --' Sorry sayang #gedik  Umur je besar , badan kering jea --' bile nak besar besar  .Dyla nak mintak maaf bnyak bnyak :) sebab ? banyak gile :)

1st    sebab lambat post entry nie , update dah lame dah .
2nd   sebab tak tahu nak bagi ape --' sebersalah gile nie
3rd   sebab harituh dyla lambat wish :)
4th   sebab dyla dah banyak kali buat iylia sakit hati , especially yg pasal kite gadoh sebab dyla kate tak nak  layan iylia ,
5th    sebab selalu tak dengar cakap iylia :)
6th    selalu marah marah , pukol awok , sian awok

Erm , tu jea kot . kalau ade lagi sorry lah :) maybe tak sengaje . Thanks sebab jage Dyla :) Bye Gedik :) I love you