" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

Muhammad Iylia bt Hashim





Woohoo :) Hari Raya}
Thursday, 1 September 2011 | 02:11 | 0Comment



Assalamualaikum
Hello .  ஹலோ 您好. こんにちは . 안녕하세요 . ciao . Hai , Hai , Hai :) tngok , tererr tak aku ? #padahalambikgoogle . hishh , kantoi dahh :) hehe , okey lah . nak cite nie 

Ku membuka mataku :) dan aku nampak syiling putih :) aku klua tngok sume dah tade --' ouh , aku lupe yg diorang pegi sembahyang raye . #akumaneboleh . aku kemas rumah , aku sapu sapu , lap lap , cuci cuci , lenggok lenggok , #cewahh . baru lah aku pegy mandi :) #heeeeebusuk . Aku siap siap lah pakai baju :) Kurung moden :) Tudung pashima , bajet Maria Elena #takjadipon

Pastu sume dah balik , aku pon tolong lah mak aku . Mak aku suruh aku letak bakul balang kat luar , okey lah aku bawak . tangan belah kanan pegang balang , belah kiri pegang tangkai tempat letak balang tuh :) aku pon jln la lenggang lenggok , tetibe KEDEGANGGGGGGGGG ~ #aiyoo . tengok tengok aku pegang tangkai je , yg tmpat letak balang dah  hilang :) aku teros tngok mak aku . aku scan temperature dea dah 90 degree celcius . aku mampu bagi senyuman jea :) mane tak nye , baru je letak biskut raye , dah jatuh . membazir --'

Pastu gunug berapi meletup lah , "kan ade due tangan , knape ta pegang , kudung ke?! "  adoi umi nie , umi jugak yg suruh akak pegang balang . macam mane nak pegang .ishhh , touching :( abg aku due due tlong kutip biskut tuhh :/ aku tahan je nak nanges , tunggu mase . dah habis kutip teros aku masok bilik , buad lagu merdu lahh :) wuwaa wuwaa :') Pastu keluar buad mcm tade pape , yg abg aku tak abis abis "dyla nanges dyla nanges"  rase mcm nak bagi makan kasut jea .

Pastu kitorang bincang nak ambik gambar , Mak aku suggest kat kedai , ayah aku kat rumah --' #haipp . Sume org nak kat kedai , ayah aku pon mengalah je lah . Pastu bile smpai . Fuyoo , ramai gilak . terpakse lah ambik no.giliran :) Dah smpai turn kitorang , pose lahh dengan mate aku yg bengkak #barulepasnanges :) pastu bile tngok gamba , 3 gamba tu tade beze langsung . muke same jea :) dah tu pilih lahh satu gamba . kitorang pon balik lah

Ermm , Jealous doe --' korang balik kampung .Untunglahh . eii . Tak aci diorang raye kat S'pore . saket maaa :) aku tak balik pon sebab ayah aku tade duet . aku tak kaye pon . hee ~~ sedih tak dpt duet raye --'

 SELAMAT HARI RAYA