" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

Muhammad Iylia bt Hashim





# Tagged}
Saturday, 29 October 2011 | 21:26 | 0Comment



Assalamualaikum 

Ada lah jugak rasa nak "smackdown" Kak Mimie  dan  Mish Purple sebab dia tag kite --' Heww . nasib nak dekat birthday Kak Mimie . Knelah buat baik . hikhok . So , Kite Enjoy ! #erghhhhhh

The Rules
  • You must post these rules
  • Each person must post 11 things about themselves in their journey
  • Answer the question the tagger set for you in their post. And create new eleven question for the people  you tagged to answer
  • You have to choose 11 people to tag and link them on the post
  • Go to their page and tell them you have tagged him/her
  • No tag back !


11 Things about me
  • Saye cepat blurrr 
  • Kuat makan . Hoho #tuh yg gemok tuh
  • Active sukan :)
  • Suke bergamba wooo . 
  • Tak boleh tngok org dlm susah #hati perempuan lembut
  • Friendly
  • Pemaluuu sikit
  • Suke menyanyi 
  • Suke cakap sorang sorang
  • Tak minat shopping lahh 
  • Tak suke tengok lelaki --' 
Soalan dari Cik Mijah

1. Pernah tak kentut depan orang ?
tak payah tanye ehh , mestilah pernah . malu siottt 

2. Wangi tak ? Haha
Bau dia kalah minyak wangi yg termahal di dunia tau . Nak bau tak ? hikhok

3. Malu tak ?
Seperti yg tertulis tadilahh

4. Kenape malu ?
Yelahh , bunyi turbo tuhh 

5. Suka tak tengok blog saye ?
Mestilahhh wak . omeyy gituu

6. Yeke ?
Aihh , pang satgi 

7. Sebernanye korang paham tak soalan saye ?
Uihh , paham bebenoo

8. marah tak saye tak korang ?
Tak pong , tp rase nak bunuh jee

9. kenape ?
sebab awak tag sye

10. Sayang saye tak ?
Ermm , besok lah bagi keputusan nye :) hehehehe , syg lahh

11. tahu tak yg saye stress kne tag ? HEE 
Yeke ? tak thu pulak .

Soalan dari Mish Purple

1. Apa korang lakukan apabila putus cinta.
Masok bilik - duduk atas katil - ambil bantak - menangis - hingussss .

2. Macam mane korang release tension?
Menangis :'(

3. Tempat menarik yg pernah korang pergi ?
Orchard Road , Singapore . Ahh . best dohhh

4. Kalau teman lelaki korang curang , apa yang korang lakukan ?
Diam jelah :/ Mintak putus . Dahh . Dia boleh blaa

5. Antara ibu dan ayah, korang lebih rapat dgn sape ?
Hew . Same rata . Hal perempuan rapat lah dgn mak . Barang keperluan ayah lahh :)

6. Mata pelajaran apa yang paling korang suka dekat sekolah ?
English and Math :)

7. Antara family dengan BF  yg mane korang paling sayang ? sebab ?
Mestilah Family wakk :) Diorang jage kite dari kecil .

8. Suke minatang tak ? minatang ape ?huhu
Minatang ? Binatang :)  titew suke lahh . titiew suke Sugar Glider . nak bela :(

9. Berape kali dah korang putus cinta ? sebab ?
Haiyoo . ntoh lahh . dalam 18 , 19 mcm tuhh . sebab bosan maybe 

10. Pandangan mengenai blog Mish Purple ? Ok tak ? Cantek tak ? Comel tak ?
Uih :) Bakal angkasawan . bintang bintang gituhh . Nice

11. Lagu ape yang korang suke
Nih nih  ! Jar of Hearts , perghh 

#mase untuk balas dendam

Soalan dari Dyla

1. Korang active sukan tak ?
2. Korang blurr jugak ke?
3. Sape kuat makan ? cepat angkat hidung
4. Pantang nampak camera tak ?
5. Hati korang lembut tak ?
6. Korang senang didampingi kawan tak ?
7. Korang seorang yg pemalu ?
8. Teringin nak jadi penyanyi ?
9. Minat shopping ?
10. Pantang nampak lelaki/perempuan ke?
11. Slalu cakap sorang sorang ?

Mangsa

Suke hati korang lah nak buat , sebab aku sendri malas nak buat . Rase nak tikam tikam je diorang nihh . Soalan bukan main bebelit lagi . Btw , best jugak  :) k byeeeeeeee