" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

Muhammad Iylia bt Hashim





Friendship will never end}
Saturday, 19 November 2011 | 09:31 | 0Comment


Assalamualaikum
Yeah , tadi dyla pergi jamuan kelas 2a4 dekat McD . Tak ramai pon pergi . But , alhamdullilah kitorang sempat jumpa buat kali terakhir . Terakhir ? yeah terakhir . But Why ? sebab Una , Myra dan Lily nak pindah :'( Perlu ke pindah weyhh ? tak perlu lahh , sebab kami sayang korang . I'm really sad to hear that you all have to move out . Rasa macam dah takde pape dah . Kosong jehh dunia. Cewahh .

  • Nursyahirah Husna
Kitorang baru rapat tahun nihh . Dia selalu ade mane jehh aku pegi . Dia pandai orgnye . Aku mintak maaf lahh sebab harituh aku mcm tak layan kau . Tapi aku ade sebab , bukannye aku saje nak buat macam tuhh . Sorry okey :/ Nanti kau dah pindah , sape yg nak hulur tisu bile aku nangis ? Sape nak bt aku gelak ? Sape nak mesej aku tengah tengah malam ? Sape nak sroh aku ckp dekat @#$%^ yg kau rindu dia ? Haha . takde sape pon nak buat mcm tuh dah nanti . Nanti kau pindah mesej lah aku tengah malam . Haha .

  • Nur Amirah
Hai gedik . Haha . Memandangkan hari nih hari jadi kau , iaitu 20 . 11 . 2011 . HAPPY BIRTHDAY MYRA  #piung pommm piungg ponn . Hehe , rindu kau dohh . nak pindah ? lagi lahh . Rindu muke comel kau . rindu suare besar kau . takde yg nak tergedik gedik dalam kelas . takde nak main baling baling air dah . takde yg nak cite semua pasal pakwe pakwe dekat aku . takde yg nak tarik aku . takde org tangan takde adab . Haha . Kadang kadang aku tak suke jugak kau tergedik gedik . sebab kdang kdang terlebih . Sorry myra :) Tapi itu mmg kau , tak boleh nak ubahh kan . Okey , Hope kau happy dengan IR . Harap pindah pon still lagi ok :)

  • Danisya Dalily
Betul ke aku eje name tuh ? Haha . bantai jelah kan lily . Hew . Kite tak rapat mane pon kan ? tapi kite tetap kawan . Budak pandai , budak cantik , budak hot . Haha , Lily nihh ramai org minat tau . Abg hot nak dekat dia kot , tp dia tak nak . Haha , bagoslahh . Dia lebih fikir pada pelajaran . Sorry lah selalu ejek gigi mancung kau . tp benda tuh mne mancung mne . Haha , saje sakat kau . Lily nihh tak boleh cakap perlahan . Cakap perlahan mcm cakap dengan org yg duduk berbatu # okey tipu . Nanti masuk sekolah baru pakai tudung labuh kau , kasut lekat , pastu buat mcm baik lagi . Haha , nnti kne kutuk .

 # Korang still dalam hati kitorang yg ade dekat sini . Korang jangan lah sombong dahh kalau dah dapat kawan baru . Kami doakan korang dapat kawan yg lebih baik dan berjaya pada masa hadapan . Jangan nak asyik bercouple jehh . Belajar dulu . Bile bile mase korang dtg sini , hello hello lahh okey . I  , I love you like a love song baby . ILYSM . Hugs I love you friends . Our friendship will never end . I will keep my promise .