" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

Muhammad Iylia bt Hashim





Tagged : Eyqa Hasnan}
Wednesday, 23 November 2011 | 07:21 | 2Comment


Assalamualaikum
Heee . Dyla tukar baju blog lagi . Yang harituh mcm muram , nak ceria ceria sikit . Hikhok , org gedik mmg mcm tuh . Okey , back to the topic . Kak Eyqa tag kite , kne lahh buat . Kakak tersayang kann . Haha

The Rules
1. You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal
3. Answer the questions the tagger set for you in their post and create 11 new questions for the people you tagged to answer 
4. You have to choose 11 people to tag and link them on post .
5. Go to their page and tell them you have to tagged him/her
6. No tag back
7. No stuff in the tagging section about " YOU'RE IF YOU'LL ARE READING' YOU LEGITIMATELY (aka really, trust , will all honestly) have to tagged 11 people


Soalan dari Kak Eyqa

1. Tujuan korang berblogging sebernanye ape ?
  • Saje suke suke , bolehh luahkan perasaan
2. Berape lame korang gunekan mase untuk online blog and facebook ?
  • tngk pade mood jugak lahh
3. Lagu yg paling memberi tamparan hebat pada diri korang ?
  • Jar of heart :(
4. Status korang sekarang ape ? single ? double ? triple ?scandal ? or whatever .
  • forple ade kak ? Hahaha , kite single lahh :)
5. Kalau aku hadiahkan korang ular , ape korang nak buat dgn ular tuh ?
  • ntahlahh , tak terfikir pon nak bt ape
6. Parents korang ajak korang pergi bercuti , korang nak bercuti dekat mne ?
  • Nak pegi Universal Studio Singapore :(
7. Korang dapat duit RM 1000000 , korang nak buat ape dengan duit tuhh ?
  • Ntah lahh . beli makanan je kott , kite tak minat shopping lahh --'
8. Kalau aku ajak korang couple , nak tak ? muah muah muah !
  • buang tabiat ke hapa ? haduuui
9. Pandangan korang tentang aku ?
  • Baik :) dan panas baran . Hahaha
10. Siapa lagi cantik / hensem ? greyson ? lisa surihani ? or girlfie boyfie korang ?
  • Nazmi Faiz bolehh :)
11. soalan terakhir  ! kalau girlfie boyfie korang beri keizinan korang untuk korang pukul dan tampar pipi dia , korang nak ?
  • Hew  , mestilah . benda dah depan mate kan :)

Okey dahh :) maybe tak seberape . Kalau ade yg tersalah ckp maaf ye kak :)