" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

Muhammad Iylia bt Hashim





First Day}
Wednesday, 4 January 2012 | 00:16 | 0Comment

 Assalamualaikum

Nenoneno , wink wink. Kite over kan hari nih ? Sebab dah balik ke sekolah. Dan dan dan kite PMR tahun nih. korang ade ? okey ade. 
Tadi kita bangun awal , semangat la katekan. Nasib baik pagi tadi sempat ambik baju. Stress dengan makcik tu. Dylo suruh kecik kan baju belah atas, dia kecik kan semua sekali. Memang tak muat lah dengan badan dylo yg "kecik" ni. Kan dah kena ganti kan makcik ? Pastu makcik ni boleh balik kampung pula? Besok dylo nak sekolah cik oii. Dah menyusahkan dylo pegi ambik pagi pagi buta. Haishh

Tutup pasal tu. Yeahh , dapat jumpa Ain. Aku rindu gila dekat kau. Kau pun rindu jugak kan kan? Dan tahun ni duduk same same juga kan?  Mestilah kan? Tapi time masuk sekah, Uishh, takut kitorang tengk senior, senior semua muka menakutkan, tapi ade yang baik senyum balik dekat kitorang. Kita dapat cikgu yang best, wink wink , lagi lagi cikgu Geo, baik je. tapi dia bagi homework banyak. Normal lah tu kan, kate sekolah. Nak berjaya kenalah buat. 

Tahun ni PMR. Dylo nak belajar bersungguh-sungguh. Tak nak main banyak dah. Menyesal pun ade tngok result tahun lepas. Bodoh beno --' Dylo dah janji nak buat umi dengan abah bangga dengan dylo Hwaiting ! Yeahhh ! Doakan dylo okey ? Byebye. Assalamuaaikum