" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

Muhammad Iylia bt Hashim





Away for 2 weeks :'(}
Sunday, 11 November 2012 | 02:27 | 0Comment

 Assalamualaikum | Annyeong

EHE, i'm in love :) with who ? SEUNGHO OPPA ! 
OPPA OPPA OPPA OPPA OPPA ! SARANGHAE ! EHE ~

Act, sebelum ni takde rasa minat pun. Tapi ada satu malam kita mimpi seungho :) adakah ini jodoh ? AHA. Kitorang join runningman then ade benda yang berlaku. eheeee~ Besuk bangun terus cari variety show, tumblr, live concert, ttut, ttitt dan tett. Memang gila lahh :)

Away for 2 weeks? Yupppp :( Malam ni pergi Kelantan selama seminggu then terus pergi KL. So, jamuan kelas tak dapat nak pergi. Wuhaa~ Diorang makan sedap-sedap. Tapi takpelahhh dah lama tak tengok nenek. And of course kena berjauhan dengan tutttututuututuututut :/ Dah la tak boleh contact, nak intai dekat sekolah, sekolah dah tutup. Laptop tak bawa :( Haihhhhhh. Apalah nasib aku.

Ingat nak stay lama dekat KL sebab sepupu nak pindah Manila. Tapi sebab December umi busy dengan registration kenalah balik awal :/ Dapat keluar hang-out pun jadilah. So now kita tengah packing-packing barang nak bawa. Siap ada list lagi. HAHAHA Naik bas pukul 9.15. Doakan selamat pergi dan selamat balik :) Insyaallah.

Kay, nak sambung tengok Idol Army. Eh, nak tengok Seunghoooo

p/s: Awak buat exam dengan baik :) Insyaallah saya akan balik selepas atau sebelum awak habis exam :) 
Love you. EHE ~~