" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

Muhammad Iylia bt Hashim





Secret admire ? Hehe}
Friday, 2 November 2012 | 07:47 | 0Comment

Assalamualaikum
Ahhh, gila bosan lepas PMR. Program lepas PMR dekat sekolah kind of boringg. Act, sebelum PMR bukan main rancang itu ini inu ina ita. And Ain kata dia nak sambung buat "business", so ingat nak tolong dia lah. But benda tak jalan jalan pun. So, duduk rumah buka laptop tengok korea korea korea korea korea korea.Ahhh, seriously!

Secret admire revealed :) Act, harini kitorang duduk dalam kelas sebab F5 nak mengemaskini dewan. So, kelas A3 dan A4 campur. Kitorang chit-chat, bergelak ketawa, gurau-gurauan, dan slah seorang dari mereka rupanya ade menyimpan perasaan dekat dila. Masa tu manalah nak tahu, tengah excited sangat main :) HAHA Then, masa nak balik dia ada suruh tunggu dia dekat tepi jalan. Pastu, dia tak jadi sebab dila balik dengan jiran. Dia malu letuuwww.

Petang tu dia mesej dan berlanjutan hingga malam. Then, tetiba dia nak bagitahu sesuatu yang penting. So, dila pun tanye lah apa benda yang sangat penting.  Dia pun luahkan yang dia suka dila since F2 lagi. Kayy agak terkejut. Then, dila bagitahu yang dila ada boyfriend. But, you know what ? Dia minta dila couple dengan dia for 1 month untuk membuktikan yang dia lebih baik dari Iylia. Tapi sayangnya dia takkan sesabar Yaa. Ohh, dia paksa dan paksa. Tapi, dila buat lekkkkkk je sebab tengah best tengok cerita korea. HAAHAHA. Dila reject reject dan reject lagi. Selalunya kalau jadi macam ni dila dah cerita dekat Iylia. Disebabkan dia dah nak SPM ni, tak nak lah ganggu emosi dia. Tetiba sunyi pula :( Memandangkan dila tak dapat cerita dengan Yaa, dila beralih kepada umi. Umi cakap dia nak bagitahu Yaa pasal ini. Bagitahulahh :p

Finally, dia give up selepas beberapa kali kena reject :) Itu keputusan yang baik. Takkan dia nak paksa orang yang tak boleh terima dia kan ? Heee. Aishh, rindunya Yaa. Tinggal 1 bulan lagi nak tunggu dia :) Yeah yeah yeah, lepas ni boleh kahwinnnnnnnnn. Weheeeee